Hej hej!

Jaa, idag var en kul dag! (som ännu inte är slut!) Började dagen med en rask promenad. Sen åkte vi med Calles föräldrar till Gränna, polkagrislandet, till Calles mormor!

Sen storhandlade vi. Gick på 1800:- allt som allt (inkl. blöjor och toapapper), är nöjd, för maten kommer nog räcka hela månaden (förutom färskvaror).

Har precis ätit och ligger nu i sängen med min son, som har ammat och somnat. Funderar på att blunda lite jag också, har nämligen haft huvudvärk HELA dagen. Vill egentligen ta på mig glasögonen men de är ju sönder (de har gått mitt itu!) och utan linser ser jag inte ett skit...

Calle ska till O'learys med sina polare och sin pappa och kolla på MANCHESTER UNITED! Heja heja!! Han är hyfsat nervös nu!


Hmm

Sista inlägget skulle egentligen blivit publicerat i morse om ni undrar!

Idag har jag varit på promenad. Vädret har varit underbart och jag njöt av varenda sekund!

Har inte så mycket att skriva om för det har inte hänt så mycket idag... Men... JAG ÄLSKAR LOKE! Den viktigaste personen i mitt liv, ingen betyder mer! Kommer aldrig svika dig mitt hjärta!


Helg!

Igår var jag på förfest hos Elin och sen Harrys. Det var ett himla bra tag sen jag var ute sist! Hade skitkul men blev otaggad på krogen. Längtade efter Loke. Tog bussen 00.15 hem!

Hade iaf en toppenkväll och vill tacka alla fina som var där och gjorde kvällen så bra! :-)

Natten har varit jobbig, har ju inte ammat eftersom jag drack alkohol. Loke har vaknat många ggr och jag har fått buffa rumpa och klia hans rygg! Trött bebis, trött mamma & pappa. Nu sover han iallafall efter sin gröt, funderar på att blunda en stund jag med!

Calle ska på bio idag, jag ska ta det lugnt, försöka komma ut på en promenad!

Pussa!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1555986/images/2012/pic_200458652.jpg" class="image">


Hej!!

Igår var jag och Calle på stan'. Först träffade jag en gammal klasskamrat från 7-9:an. Sen träffade jag Fien och Karin, två av mina underbara tjejer som jag träffar på lördag! För då är det fest! Har handlat kläder och smink, så jag är redo!

Kollade på "Du är vad du äter" innan och blev så äcklad av mig själv sittandes i soffan med cola och choklad. En torsdag. Jag är fan sockermissbrukare! Och jag vet inte hur jag ska ta mig ur det! Jag vet bara att jag inte vill ha diabetes och alla andra sjukdomar som ökar pga fetma. Ja, enligt BMI har jag FETMA. Något måste göras. NU! Hjälp mig?

Idag har jag dammsugit lägenheten, vilat, haft Calles mamma på besök, tagit en promenad och testat att måla ögonbrynen. Ja, det sammanfattar dagen bra!


Igår

Glömde ju blogga igår! Men det hände inget särskilt...


Loke-bus!

Min lilla älskling har haft ett sånt utvecklingssprång på sistone. Nu senast idag ställde han sig på alla fyra, som en hund, och stod där hur länge som helst, upprepade gånger! Hjälp, någon stoppa tiden!

Ps. Ursäkta dubbelhakan haha!


Gos

Åh så mysig min bebis är!


Mmm-a

Har jag förresten skrivit om att Loke har smått börjat säga mamma? Han säger Mmm-a Mmm-a... Hihi <3


Loke äter


Helg!

Igår gjorde jag absolut ingenting. Hade lite ensamtid när Calle åkte till sina föräldrar med Loke i ett par timmar. Skönt, tänkte jag först. Dock satt jag och kollade på bilder på Loke och längtade tills han skulle komma hem, haha!

Idag ska jag ev. till bankeryd, till syrran, för Calle ska ha lite killkväll, tror inte jag vill vara hemma då för de ska spela ps3. Haha!

Ha en fin helg! :**


Lycka

Vi har haft Calles bror, systerson och hans pappa på besök. Så härliga barn är! Tänk att Loke kommer bli sådär "stor" en dag! :)

Min lille gosse sover för natten, ååhh så fin han är. Vad jag är lycklig. Har en underbar son, världens bästa sambo, omgiven av underbara människor! Jag älskar verkligen hela Calles familj, de finns verkligen där för en. Vore det inte för dem skulle jag inte må såhär bra idag. <3


Torsdag

Veckorna går så otroligt snabbt, redan torsdag!! Ikväll kommer Calles bror och hans son på snart 3 år. Ska laga något att äta åt dem men vet inte vad? Nåt gott som passar både vuxen och barn, tips?

Idag har jag inte gjort mycket som vanligt. Städat lite och myst med min Loke. Love love love!

Är så sugen på choklad.. Hmm..

Ha en skön torsdag, vänner!


Hej!

Nu har vi ätit grönsakslasagne, mums vad det är gott! Loke leker på golvet och jag sitter i soffan på hans rum.

Loke har blivit så mysig, kramas med ens ansikte och gnider sitt eget ansikte mot mitt! Sötunge, vad jag älskar dig!


Otroligt

Nu hände det - det historiska ögonblicket vi alla har väntat på - LOKE SOMNADE I SIN EGEN SÄNG och sover där ännu efter 15 min. Jag la honom på mage, buffade rumpan lite, och vips, han somnade. Jag har märkt att han sover bättre på magen, men jag oroar mig så över psd. Men nu sover han sin fm-vila iallafall. :)


Svar till Bella!

Ja, visst är han stark! En dag plötsligt så stod han i krypställning och när han vill framåt gör han som på bilden. Stark tycker vi, frustrerande tycker Loke som inte kommer framåt haha!

Måste också säga att nu märker man hur olika barn är. Loke har ännu väldigt klumpiga händer (hihi) medan han nu börjar åla och snart krypa (?). Han är världens gladaste kille MEN han har börjat bli blyg! Gömmer huvudet i mitt bröst när det kommer främlingar. Och nåde den person som vågar bära honom (förutom jag och Lokes pappa!)

Loke kan inte sitta själv än heller. Men på god väg, tror jag. Hihi.

Kram till Bella & Bubbi!


Dagen i bilder


:)

Loke visar mamma hur plankan ska gå till:


Kycklingsoppa

Helt underbart god soppa! Receptet finner ni här http://www.arla.se/default____17653.aspx?recipeid=14856


Underbart väder

Vi har gått en promenad på 5 km. Nu sitter vi ute och njuter av det härliga vädret. En kaffe på detta hade varit underbart... Borde köpa en termos!


Första dagen i vårt nya liv

Frukost: Mannagrynsgröt gjord på rismjölk.

Vid 11 äter Loke sin gröt, sen går vi ut på en promenad har jag tänkt.


God kväll

Loke har sovit riktigt dåligt de två sista nätterna, håll tummarna att inatt är bättre. Min lille kille börjar bli stor. Idag har han stått i krypställning jättelänge och nästan tagit sig fram på knäna! Det går verkligen framåt, gissar att han kryper inom en månad i alla fall.

Var och handlade innan. Nyttig mat för en hel vecka, 800:- Det var ju inte farligt! I vanliga fall planerar vi aldrig måltider och köper det vi känner för. Behöver jag ens säga att det blir dyrt? Ändå äter jag aldrig frukost, mellis eller kvällsmat. Lunch och middag endast, fan vad kasst och ohälsosamt! Imorgon börjar vårt nya liv med nyttig mat 5-6 ggr/dag (lagom portioner) och minst 30 min promenad om dagen. Veckohandlar man så köper man inget onödigt, det blir billigare och man äter det man har köpt.

Nu har min guldklimp somnat jämte mig, kramar om mitt bröst, hihi så jäkla söt!

Livet är underbart!!!! Kram och god natt!


Söndag

Loke har sovit dåligt inatt igen, suck! Klockan 8 ville han upp. Det ville inte pappan som satt uppe till 04 och tittade på ishockey.

Kl 10 kom Calles föräldrar och vi åkte till elljusspåret för att gå tipspromenad, en runda på 3 km. Kul! Träffade en tjej där som jag har pratat med på nätet, kul att man kände igen henne direkt så man kunde prata lite!

Nu är vi hemma hos Calles föräldrar, vi har fikat och tittat på tv. Ska väl hem snart. Är så sjukt trött!!


Lördag

Idag var vi på A6. Jag köpte ett par löpartights (Fick ett presentkort av Calles föräldrar när jag fyllde år). Sen fikade vi på IKEA och avslutade trippen på ICA Maxi. Köpte dock inget godis, duktiga vi är va!? ;D

Nu är vi hemma hos Calles föräldrar, vi har ätit stuvade makaroner och köttbullar. Mmm, kommer att tänka på Toves mormors stuvade makaroner med köttbullar. Och hennes våfflor med smör och socker.. Mmmmm! <3

Jag är ganska trött idag, blir nog att sova tidigt ikväll.


Helvetesnatt

Usch, vilken natt! Loke har haft magknip och vaknat 44357 ggr! Till slut somnade han en stund på min mage, sen sov han en stund på min arm.

Ska aldrig mer lägga mig sådär sent som igår, haha!

Idag ska vi eventuellt till stan. Jag ska köpa löpartights, behöver ett par tighta byxor för att undvika skavsår (det svider bra mycket annars!). Har ännu inte gått en riktigt rask promenad i mina Reebok Easytone, blir eventuellt en senare. På måndag går starten, då ska jag ta minst 30 min promenad/ dag. Det är ju ingen större uppoffring!

Trevlig lördag, vänner.... :)


Klockan är 2.30

Wow, det var längesen jag var uppe såhär sent! Kommer få igen för det imorgon bitti, jag menar Loke lär ju vakna kl 07 som i vanlig ordning!

Svalde tandkräm innan av misstag, usch vad det river i halsen. Vänner, gör inte om mitt misstag..!

Calles mamma var i Ullared idag (igår) och köpte en tripp trapp matstol till oss för under tusenlappen! Ska bli skönt att äntligen ha en matstol. Man tror inte att det är så svårt att hitta grejer till bebisen, men det är faktiskt jättesvårt för man vill ju ha bra grejer. Varje köp måste vara genomtänkt, haha. På önskelistan just nu står inredningsdetaljer.

Idag har jag under kvällen gjort upp ett matschema för kommande veckan. Är trött på att alltid ha ursäkter. Det är dags att sluta gnälla nu och ta tag i allt istället. Kommer inte gå in med för höga förväntningar denna gången. Att gå ner i vikt är ett plus. Det viktigaste är goda matvanor och införa lite motion i vardagen. Jag har friska ben och bär utnyttja dessa. Sen vill man ju gärna vara en bra förebild för Loke, så det gäller att få in bra vanor redan från början. Loke är min största motivation.

God natt!!

Förresten, visst är lampan söt som jag hittade på loppis? ÄLSKAR SECOND HAND..!


Fredaaag!

Idag var det fredag igen, Gud så fort veckorna går! Ska städa lite strax.

Loke har börjat med att somna jämte mig utan att tutta - dagtid. Kvällstid måste han ha mammas tutte annars blir det skrik och gråt! Jag ammar numera 2 ggr/dag!

Loke ålar mer och mer! Det är jättekul att se!

Köpte förresten en söt mössa/keps till Loke på loppis igår, 10:- Me like!


Uttråkad

Usch vilken tråkig dag, har verkligen inget att göra. Orkar inte gå ut på promenad heller, fast kanske är bra för den återkommande huvudvärken. Äsch. Syrran kunde inte komma förbi på kaffe heller...:(

Loke leker jättemycket på golvet nu för tiden, faktiskt nästan all sin vakna tid! I början hatade han att ligga på golvet...

Ikväll vill jag gå på loppis, kika efter en lampa till Lokes rum. Den vi har är GROTESKT ful! Hujedamej!


Fixerad

Visst är väl alla mer eller mindre fixerade av något på sin kropp? Det jag är mest fixerad av är hy, ögonbryn och hår.

Tyvärr lyckas jag aldrig få sån där len, mjuk persikohy. Och ögonbrynen blir aldrig så fina som jag vill. Håret känns livlöst och tunt. Usch och fy, så ful man kan känna sig ibland.

Om någon har ett BRA tips på hur man får fin hy, så säg till! Tänk er modellhy. Ååh!


Klagan

Sorry att jag klagar, men har fortfarande huvudvärk. Usch!

Vad mysig Loke är alltså! För det mesta go och glad. Speciellt när pappa busar! Han är så rolig Loke, han har börjat tugga och smaska. Som om han härmar oss, haha. Låter och ser så kul ut! :D


Huvudvärk

Huvudvärk är inte kul när man har en kinkig bebis. Fast finns väl värre saker, typ influensa. Hu!


Min knubbis

Tänk att han blir hela 7 månader på fredag. Det var ju igår han föddes? Tänk så osäker man var i början, man behandlade barnet som om han vore gjord av glas, att byta blöja kunde ju vara farligt! ;) Att vara mamma är det bästa som finns, tycker jag...


God kväll

Gjorde min första barnmatsrätt idag. Rödspätta med grönsaker och potatis. Först verkade han gilla det, men det gick lite segt att få i honom det sista, haha! Han gjorde i alla fall ingen äckelmin, men hittills vinner Hipps barnmat. Det ska vi allt ändra på! ;)

Sov förresten 2 1/2 h med Loke innan. Jäklar vad gött det var! Nu ligger jag i soffan med sambons huvud i knät, mysigt!

Ps. Checka färgen på maten.. Haha Mmm? ;)


Trött

Usch är så trött att ögonen går i kors! Idag vaknade jag 07. Låg kvar i sängen 1,5 h, Loke sov ju ändå!

Sen gick vi till loppis! Jag köpte en jättesöt sparkdräkt, två lampor och gardiner.

Vi har ett sovrum som vi har använt som soprum.. Det ska bli Lokes rum. Började rensa idag. Fy fan, inte kul! Nu är det rent och städat iaf, men fy så ful soffan är. Skänkes mot avhämtning..!!!!! Och mattan! Hans rum får bli mitt lilla projekt..

Visst ja, jag gjorde egen puré till Loke idag. Det var INTE omtyckt haha!


Finbesök

Idag kom morfar (min pappa) och hans fru. Loke var i morfars famn och man såg hur underläppen började darra. Lilla lilla gubben. Han har blivit såå tykänslig.

Vi fiskade och pratade, så trevligt! Fick en present också, en mixer! Perfekt, vi har pratat om att köpa en. Tack!! :) Nu finns inga undanflykter att laga egen barnmat, haha!

Morfar gav Loke ett chokladkex att smaska på. Aja baja!!! Men som han smaskade!

Nu har pappa Calle matat sonen och de har somnat i soffan båda två, typiskt, nu lär ju Loke sova för natten. Lite väl tidigt va! Fast man blir trött av besök tycker Loke! ;)

Mamman är lika trött hon, men får allt hålla mig vaken lite till!

Loke har lärt sig att åla! Stolt mor :)


Måndag

Ja så var påsken snart över. Galet vad fort tiden går... Snart sommar. Fast det känns avlägset med tanke på snön. Fast nu regnar det ute. Typiskt aprilväder?

Snart kommer min far och hans fru, kul!

Loke har somnat i mitt knä. Min gullis!


Amning

Idag har Loke bara ammat 2 ggr. En gång vid 8.30 ca och en gång nu precis innan han la sig vid 20. Han sover dock i vår säng, han vaknar bara när vi lägger honom i sin säng trots diverse knep. Vaknar och är SUPERLEDSEN. Får ta en sak i taget och nu prioriterar jag att sluta amma.


Älskar min lille kille...!


Projekt sluta-amma-helt

Ikväll nattade Calle vår lille pojk. Han brukar annars alltid tutta sig till sömns och sen sova jämte oss. Nu ligger han i sin spjälsäng! Hoppas att han kommer sova länge och bra. Synd bara att de smäller raketer utanför, idioter!

Jag ligger i sängen och ska också sova, men först spela lite Rumble, mitt nya favoritspel. Jäkla Tove! Nu har jag blivit beroende av det! Haha! Aja så länge det inte blir som paret som spelade farmville och glömde mata sin bebis. Usch, hemskt!!!

Kram och Glad påsk ännu en gång!


Glad påsk!

Glad påsk mina vänner! Vi har ätit stor middag och vi har 1,5 kg godis på bordet.. Huuu!

Loke har somnat jämte mig i soffan, funderar på att ta en TUPPlur jag också, haha! Skämtet! ;)


Ajaj!

Kul att vakna 01.45 med magknip...not! Men nu ska jag somna om.

Natti natti vänner, bjuder på en bild på min allra finaste:


Dejt

Nu ska jag på dejt med Calle!


Födelsedagen

Gud vilken mysig födelsedag jag hade. Calles föräldrar och systerdotter kom förbi. Calle hade köpt en schwartzwaldtårta (en av mina favoriter). Vi fikade och jag fick paket och blommor! Av Calle fick jag Reebok Easytone som jag hade önskat mig, weeiii! :D

Testade dem igår, såå sköna!

Idag ska jag och Calle ut och äta här i lilla Habo (jag ville inte åka till stan). Loke ska vara hos sin farmor och farfar. Mysigt med lite egentid med Calle, men kommer bergis sakna Loke den korta stund vi är borta.


Min son

Tänk att jag har en son. Världens finaste, underbaraste, mest bestämda, gullegossen!


Blommor och min söta son

Blommor från älskade


4/4

Idag fyller jag hela 24 år! Börjar bli gammal och sleten ju ;)

Möttes av fina blommor på köksbordet innan, får ta kort på det sen.

Skriver mer senare,
Kram!


Shoppat


Helt borta

Helt borta i huvudet. I tre dagar har jag känt mig helt dåsig, som när man sovit för länge. Kanske behöver komma ut på promenad, har ju inte varit ute alls sen i tisdags. Var på vårdcentralen för att prata om hur jag mår då. Jag tror jag blev feldiagnosticerad för enligt läkaren är jag bipolär. Vi pratade i en timme och han kom fram till detta. Men när jag tänker efter, kan jag inte bara vara mamma-stressig. Irriterad ibland, orken tryter. Varför skulle detta vara manodepressivitet? Har inga maniska perioder heller för den delen.

Han var snabb med att skriva ut tabletter som stoppade mjölkproduktionen och en tung medicin. Hämtade ut en av tre tabletter (de andra behövdes beställas). Betalade 1200:- för en medicin. Den medicinen som jag skulle äta enbart en vecka.

Synd att jag insåg först hemma att jag inte vill äta tabletter, nu har man lagt 1200 på onödiga tabletter. De andra har jag inte hämtat ut.

Aja. Lite sur blir man allt. Måste säga att efter att ha pratat och gråtit lite för en doktor så släppte allt. Att gråta är jättebra och framförallt skönt. Behövde nog lätta på trycket.

Imorgon måndag igen. Låt oss hoppas att vi alla är friska. Jag vill ha en normal vardag igen, inte bara vila bort hela dagarna!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu