Tröttsamt

Känner ni aldrig att nu vill fly undan allt? Ta med familjen och bara dra, lära känna nytt folk, börja om på ny plats där ingen känner en? Tänk om det vore så lätt.

Vi har börjat inreda Lokes rum nu, men resten av lägenheten är riktigt tråkig! Sorry att jag är så negativ men livet är inte alltid vad man önskar.

Men jag har Calle och Loke. Det är det viktigaste. <3


Urk!

Alla har det så välstädat jämt, eller är det en fasad? Jag tycker om att städa, men när det ser ut som en krigszon då tryter orken. Och det är precis så det ser ut här hemma nu. Jag förstår inte hur 2 vuxna och en liten pojke kan stöka ner så ofantligt! 
 
Jag önskar att vi hade mer pengar. Drömmer mig bort om inredning, är helt såld på vitt just nu. Jag vill ha ett hus, så jag kan inreda i shabby chic. Gärna ett gammalt hus med takbjälkar och vita träväggar, Men det får vänta... Har för övrigt roliga planer framöver, kommer att skicka in ansökan ang. dagisplats nu och sen ska jag (förhoppningsvis) studera till bagare/konditor. Har funderat på det tidigare , men har inte vågat ta klivet. Men jag tänker satsa! Att arbeta kreativt och med händerna är det jag allra helst vill. Och vad har jag att förlora? Jag vill bara ha ett fast jobb att gå till, så jag och Calle kan köpa hus! (Vi tittade aldrig på radhuset för vi tänkte att vi hellre köper ett tillsammans senare i livet. Vi vill inte ha radhus heller, utan villa). Och jag SKA spara till körkortet! När jag får csn-bidrag. Skönt att slippa ta lån i alla fall. 
 
Ang. dagisplats så har jag konstigt nog ingen ångest över det. Fast det kommer väl sen, när man inser allvaret... 
 
Snart kommer Calle hem från jobbet, då ska vi hjälpas åt att städa! Storstäda! För Calles syster kommer nog förbi någon dag.
 
Annars händer det inte mycket... Vågen visar +10 kg sen i somras, vilket är ganska deprimerande. Men jag har mig själv att skylla. Efter blodomloppet har jag inte sprungit mer än en enstaka gång. Och godis äter vi ganska ofta (tyvärr). Men när snön försvinner blir jag den första att sätta min löparfot i spåret! 10 kg ska bort och ytterligare 20kg. Om andra kan, så kan jag också!

Tack och hej!
 
PS. Saknar att vara gravid, hoppas man får uppleva det igen inom de närmsta åren :) Saknar magen.. Men inte vikten ;) Och inte min svullna näsa.. Fy tusan! =P
 
 

Hej!!

Nästa helg ska jag på födelsedagsfest, kuul!!!

Denna helgen är seg, fast imorgon ska vi kolla på ett radhus, lite spännande!

Varit hos Calles föräldrar idag, Loke fick en ursöt, virkad pingvin!!


Klippt lugg


Pirrar i kroppen!

Åh! Så mycket planer inför framtiden, och så hoppfull! Känns som om alla bitar faller på rätt plats. Jag älskar livet!


Frusen

Det är så kallt, så kallt. Kalla händer och fötter. Jag vill ha sommar!

Igår var vi hos Calles föräldrar. Hans syster är hemma i Sverige på besök (hon bor i Kina) och hon har fyllt 30. Så vi åt fläskfilé, klyftpotatis, gräddsås och sallad. Mums! Och tårta förstås! Jag smaskade på som bara den vid middagen, sen sa Calles mamma att det blir tårta med. Jag sa "men åh och det säger du nu? Jaja jag får se det positivt, att jag tar en mindre bit tårta sen". Sen när vi skulle ta tårta så roffade jag åt mig en bamsebit, kunde inte sluta skratta! Calles pappa sa att "vilken tur att du åt så mycket innan då, annars hade vi andra inte fått någon tårta" hahaha! Ja jag hade en jättetrevlig kväll!

Nu ska jag laga köttfärssås till min lille parvel.

Puss!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1555986/images/2013/pic_50f53bb79606ee7e51cb7ed8.jpg" class="image">


Hej!

Helg, helg. Igår fredag var min bästa kompis Tove på RUL. Och allt var bra med lill*n. Åh vad jag längtar efter dig! Både Tove och bebis!
 
Idag har det inte hänt mycket, inte igår heller.. Lite myskväll, litet besök hos Calles föräldrar, god mat, men inte mycket mer än så.. Saknar att ha lite som händer i livet.. 
 
Säg gärna till om ni vill ha med mig på något, bowling, fest, tjejkväll, vad som helst..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu