Vem tänder stjärnorna?

Tvätta, städa, promenad, mata bebis, mata sig själv, byta blöjor, underhålla bebis. Ja man har ju att göra iallafall.


Min förkylda älskling


Bra dag!!

Idag har vi varit hos Calles föräldrar, varit på deras vind och fyndat saker till lägenheten, bl.a en byrå, ett skoställ, en lampa och tavlor.

Loke har som sagt blivit förkyld och snorar som bara den. Feber har han antagligen också. :(

Nästa vecka börjar Calles semester, kul! Ska bli skönt att spendera mer tid med min hårt arbetande man.

Puss puss vänner!


Förkyld älskling

:(


Huvudvärk

Usch vilken dag! Huvudvärk och har inte direkt varit produktiv. Tja, tog en promenad imorse men efter det har vi mest vilat.

Måste få iordning här hemma, inte snabbstäda alltså, utan gå igenom alla papper, skåp, svabba golven osv. Det får bli en heldag imorgon till det. Sen borde jag bjuda hem Kotten och Raffe på fika och bebisbus så de får se hur vi har det också!

Har lite problem med att sluta amma. Ja, jag ville sluta 1a mars. Lättare sagt än gjort! Loke har precis skrikit/gråtit i 10 min och satt sig upp i sängen och sedan slänger sig bakåt i protest. Gav upp och gav bröstet. Hugha hjälp!?


:)

Ligger i sängen och myser med min skatt! Skönt när man får sovmorgon. Har drömt så sjukt hela natten, att jag slog folk i huvudet och jag skulle på bal med mina kompisar och jag skulle köra oss dit men hittade ingen bil. Hmm!

Har varit på bal en gång för ganska exakt fem år sen. Gick dit med min f.d bästis, hennes kille och min kille. Och nu är mitt ex och hon tillsammans! Känns konstigt??? Ja!

Jisses vad tiden går fort, snart är man halvvägs till 50. Livet är så jävla kort!

Nu ska jag gosa lite till med lilleman, sen dra ut på morgonpromenad.

Puss vänner!


:)

Igår när vi gick och handlade så stötte vi på Kotten och hennes familj, som frågade om vi inte ville komma dit på kvällen och titta på Mello tillsammans! Sagt och gjort så gick vi dit, hade jättetrevligt! Är så glad över att ha träffat Kotten, hon är så rolig och lätt att prata med. Dessutom har hon barn, så man har ju lite gemensamt!

Idag var vi och storhandlade, eller ja, köpte inte så mycket mat, mest blommor och lite sånt. Ligger och vilar nu, men ska storstäda strax.

Calle har köpt en elgrill till oss, niiiice! :-)


Lördag

Sjukt bra dag! Har köpt ny sportbh som invigdes för 1 h sen! Men gick inte så bra att jogga idag för det ömmade lite i knät, får ta det lugnt. Måste ha nya löparskor. Vet ni, jag har alltid hatat motion, nu är det min drog! På två veckor har jag minskat 4,5 cm runt magen. Jag älskar känslan av att känna lust i att gå ut och jogga. Ta på sig löparbyxorna och bara vara ett med naturen, vilken underbar känsla! Och känslan av att man blir lite bättre för varje gång man tar sig ut, love it!

Nu snart ska vi äta taco. Ikväll Eurovision och lite gott. Trevlig lördag vänner!


Fredag!

Sommar. Loke. Långa dagar ute i solen. Solbränd. Shorts. Picknick. Tre kronor.

Livet är underbart nu.


Utedag

Idag ska jag vara ute med Loke hela dagen efter lunch. Promenera, picknicka, hitta en fin lekpark och bara njuta... :-)


Dagen

Varit ute nästan hela dagen jag och Loke! :-) Sen träffade vi Kotten och hennes son! Jättego' tjej :-)


High on life

När blev livet så ofantligt fantastiskt? När blev plötsligt de bra dagarna fler än de dåliga? När tog jag mig ut ur år av nedstämdhet, förtvivlan, känslan av att vara misslyckad, dödslängtan. När hände det? Jag vet bara att jag mår så jävla bra, och det håller i sig!

Har såna framtidsdrömmar, planer i mitt liv. Lust för allt! Jag kan komma på mig själv med att le när jag går ute på promenad. Hela världen är min! Jag vill så mycket och jag tänker nå dit, jag tänker inte "nöja mig", jag tänker nå till toppen. Det är jag värd! År av dålig självkänsla ska bytas ut, JAG ÄR BRA! Jag är den bästa person jag vet! Jag älskar mig själv! Jag förtjänar att vara lycklig. Jag förtjänar att må bra!

Livet har bara börjat... I love life.


:D

Åker hem idag! Har massa planer på gång. Ett mail skickat. :) Känns jävligt bra!!


Himlans vad jag älskar dig


Handlat på Netto


Torsdagen

Bilder från torsdagen


Ny dag nya möjligheter

Förra veckan var en riktig skitvecka gällande kost och motion. Nu börjar vecka #3 och det är hårda tag som gäller. Fullständigt stopp på godis (som min mage ändå ballar ur av, samt ska sköta motionen bättre. -20 kg here I come.

Förresten väger jag nu 3 kg mindre än innan jag blev gravid! :-)


Vandrande eksem

Ja, det är just vad jag är - ett vandrande eksem. Infekterat eksem i knävecket, eksem på halsen, eksem på ögonlocket. Urk... Har sagt i nån veckas tid att jag ska uppsöka läkare, men jag söker bara till läkare när jag absolut måste..

Är hos mamma från igår tills på lördag!


Hos mamma

Nu är jag och Loke hos mamma!!


Livets mening

Kärleken till sitt barn är så oerhört stark. Kan inte beskriva den, men den är större än allt. Man kanske har sagt när man var yngre att man skulle dö för en person, men inte menar man det bokstavligt. Men för sitt barn skulle man dö, helt ärligt. Fast tur att det inte finns någon anledning till det, jag vill ju se min son växa upp. Så istället för att säga att man skulle dö för honom, så säger jag att oavsett hur dåligt man mår, man kommer alltid igen för man har sitt barn.

Ens barn får en att klara saker man aldrig trodde sig klara.

Så välsignad man är som får gosa med en knubbig bebis varje dag.vSom får se alla framsteg, tillsammans med den man jag älskar. Det är livets mening.


Calle 2008-06-13
Loke 2011-09-13


Sviken

Ja det är så det känns. Sviken. Allt känns bara så konstigt. Detta trodde jag aldrig.


Slö

Har varit ute på morgonpromenad i vanlig ordning, men det gick långsamt. Jag känner mig helt slö i kroppen. Men inte sjuk, konstig känsla.


Dagen i bilder

Var på BVC. Älskling rensade ur skafferiet. Mini-älskling åt mat med jättestora bitar i.


-

En känsla av obehag sprider sig igenom min kropp.


Svullodag

Ojoj vad vi åt hos grannen. Jättegoda våfflor med grädde och hemmagjord sylt. Tyvärr tål inte min mage fet mat så jag fick magknip och vi gick hem efter en stund.

Har kört plankan ett tag och jag ser redan resultat! Inte så mycket på vikten, men på hållningen och mina mått! Måste sova nu så jag orkar upp till min morgonpromenad! Loke sover redan jämte mig, min underbara älskling vad jag älskar dig! Jag kan helt ärligt säga att kärleken till sitt barn är större än allt annat i livet.

Godnattpuss mina vänner!


13/5

Idag fyller min vackra son 8 månader. Otroligt vad tiden flyger!

Började dagen med tipspromenad, sen hem till sambons föräldrar för fika och sist men inte minst storhandling. Känns som om vi tömde affären på kvarg och barnmat, ha ha. Min mixer är ju sönder, så kan inte göra egen barnmat. Inte för att han gillar min mat ändå, Hahah! Gjorde pannkakor häromdagen som han fick smaka lite på, men Karin, "får" man ge stekt mat? Ägg? Någon som vet?

Mina byxor åker ner hela tiden, kanske det där kilot jag har gått ner gjort sitt ändå?

Det går bra nu, med viktnedgång och allt. Men idag är vi bjudna på våfflor hos vår härliga granne, lilla Gunvor. :-) Men jag kommer få skuldkänslor, för jag unnar mig inget sånt här egentligen för det slutar alltid med att jag ger upp och frossar istället. Suck.


Lördag

Började dagen med ett bubbelbad, hårinpackning och ansiktsmask. Jag gillart!

Idag ska vi eventuellt åka och storhandla. Sen vet jag inte. Skriver mer ikväll om jag kommer ihåg.

Ja just det! Joggade idag för första gången sen gymnasiet.


Fredag!

Jag gillar att Calle och hans jobb har börjat med sommartider, så idag slutar han 15 istället för 16, om han nu inte måste jobba över.

Har bakat bröd till Calle. Och som plåster på såren för att han tvingas äta kyckling typ varje dag (haha jag älskar det) så blir det pannkakor idag!

Loke har varit så oerhört grinig de sista dagarna, kan knappt göra någonting! Hoppas det är en fas! Eller tänderna? De är på gång men brukar de bli sura av det?

Igår tog Loke ett par riktiga krypsteg. Och han har lärt sig att klättra upp och ställa sig vid bordet. Skitunge! Nu är friden slut!


Hej hej

Inatt var jag hemskt impulsiv. Budade hem en jacka och en leksak på tradera. Som om inte det vore nog, så klippte jag lugg. VÄLDIGT kort. Ångrar mig nu. Haha! Tur att luggen växer ut fort!

Igår var ingen bra dag, var trött och gick inga promenader och åt choklad. Men nya tag idag! Ska till second hand senare tänkte jag, se om jag hittar en väska och ev. skor.


Home sweet home

Hemma nu, skönt! Sova i sin egen säng, vilken lyx!

Ska sova nu. Har smörjt in mina atopiska eksem (som är lite överallt) med Inotyol, den salvan är fan kung! Hatar dessa eksem, mina "klamydus po handus" som jag och Karin brukar säga ;) Blir händerna blöta så blir de torra som sandpapper och sen blir det eksem som kliar. Men nu har jag inte bara på händerna utan även i knävecket, på halsen och under ögat. SUCK!!!

Men måste säga att utöver detta är livet väldigt problemfritt nu, så man får vara glad ändå!

Natti!


Kalas

Idag har vi haft lite kalas här, för Calles systerson fyller 3 år på tisdag!

Är stolt över mig själv som tog ett päron när de andra fikade! Kakor och sådant är en stor last... Speciellt choklad! Så bäst att undvika det helt för annars lär jag föräta mig och få dåligt samvete!

De andra är ute nu, jag ligger i sängen med Loke och Loke sover med rumpen upp i vädret! ;)


Stockholm

Vaknade 6, steg upp och tog min 40 mim raska morgonpromenad. Åt frukost, duschade, gjorde iordning Loke och sen for vi iväg till Brandbergen, Stockholm!

Dagen har bestått av mycket bus (3 st barn: 3 år, 8 mån och 10 mån.)

Nu ligger vi i sängen i övernattningslägenheten och ska sova! Natti natti!

Förresten så var det en vecka sedan igår som jag slutade äta godis och började ta promenad varje morgon.


Fredag

Idag har det hänt så mycket som noll! Har packat väskorna tills imorgon då vi far till vackra huvudstaden! Tänker unna mig färdkost imorgon bestående av nötter och rotfruktschips.

Ligger i sängen nu. Vi åker klockan 08, så jag går upp 2 h innan så jag hinner ta min morgonpromenad. God natt!


Motivation

Jag vill gå ner i vikt, det har jag velat i flera år! Men varför har jag inte gjort det då? Är jag ett sånt godismonster att jag inte kan begränsa mitt intag? Äter jag för mycket?

Nej, mitt problem är MOTIVATIONEN. Jag påbörjar viktnedgång, men efter ett par dagar känner jag antingen "Äsch, jag är fin som jag är, varför gå ner i vikt?" eller "Jag kommer aldrig bli smal, jag skiter i detta nu!".

Men aldrig mer. Denna gång känner jag att jag kommer klara det. Jag har aldrig känt mig såhär motiverad innan. Varför vill jag gå ner i vikt då? Jo, anledningarna är många, bli mer hälsosam, bli snyggare, ha mer ork, inte få diabetes eller andra sjukdomar. Men den största drivkraften är att för att jag ska kunna få barn igen måste jag kanske gå ner i vikt.

Jag misstänker att jag har en sjukdom som kallas PCO, en sjukdom som gör att man får oregelbunden mens, manlig hårväxt m.m. Detta kan bli bättre efter en graviditet, men jag fick rådet av BVC att gå ner 5-7 kg om jag vill bli gravid igen. 5-7 kg kan faktiskt räcka för att mensen ska bli regelbunden. Och jag vill verkligen ha fler barn, så varför inte börja redan nu och göra något åt min övervikt?

Varje morgon när jag vaknar, är jag trött och tänker att "jag skiter i promenaden, bara idag" men sen påminns jag om varför jag kämpar på. Och om jag skiter i promenaden en dag, då lär det hända fler ggr. 30 min av mitt liv, som jag annars skulle spendera i sängen.

Nej, livet börjar nu.


Min son

Det finns verkligen inget bättre än att gå och lägga sig tillsammans med min lille bebis och kramas och amma.

Hans lilla hand som varsamt har lagts på bröstet och hans små, mjuka fötter som han sätter mot min mage. Hans fjäderlätta hår som smeker min handflata när jag försiktigt smeker hans lilla huvud.

Så liten, så ömtålig, så beroende av mig. Tänk att jag har ansvar över denna lilla varelse. Tänk att jag ska uppfostra och forma en helt ny människa. Lära honom allt jag kan. Skratta med honom, gråta med honom. Han är för alltid min och jag är för evigt hans.


Torsdag

Imorgon har det gått en vecka sen jag slutade med godis, läsk, fika, pasta, ris, potatis och vitt mjöl. Dessutom en promenad innan frukost och en promenad på em. Har fuskat med kosten 2 ggr, i lördags när vi festade och i måndags när Lokes mormor bjöd på fika. Promenaderna har jag försökt ta men ibland har det kommit annat emellan t.ex tvättid. Men jag är ändå nöjd och stolt över mig själv. Jag känner mig stark, jag känner att jag faktiskt kan lyckas denna gång. En vecka i taget. En dag i taget. Jag kommer nå mitt mål.

Igår var vi på fotboll, Lokes första match! Hihi.


Gårdagen i bilder


Onsdag

Började dagen med huvudvärk. Skit också, har haft huvudvärk ett par dagar nu. Aj aj!

Tvättid mellan 11-15, men 1 av 2 maskiner i tvättstugan är sönder så jag tvättar här också, har mycket att tvätta och så måste jag lägga det jag inte använder i kassar så man kan skänka dem. Synd att man har tvättid idag när vädret är så fint, 19 grader säger min iPhone. Åhh! Får gå ut sen!

Ikväll ska vi på fotboll, Mullsjö som spelar! Kul! Lokes första live-match ;)

Och Karin, Calles bror bor i Stockholm så vi ska hälsa på! :)


Tisdag

Tyvärr vann ju inte man utd igår, men om de vinner två matcher så vinner de ligan! Heja heja!

Inatt sov Loke mellan ca 22-05.40! Första gången som han sover så länge! Utvilad mamma!

Startade dagen med en morgonpromenad innan frukost, så skönt! Snart ska jag och Calle städa lite.

På fredag åker vi till Stockoholmo!

Pusspuss!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu