Husvakt

Bloggappen fungerar ju inte så det blir inte mycket bloggande, sitter aldrig vid datorn. Men undantag nu då. Är hemma hos Calles föräldrar, vi är katt-och husvakt sedan igår tills på torsdag. Och ute vräker regnet ner. Det gillar jag inte, min löpning blir lidande. 
 
Ser på Loke och undrar när han blev så stor? Han ställer sig upp mot möbler och går längs med bordet, soffan. Han blir allt bättre på pincettgreppet. Han äter smörgås och gröt, riktig mat. Han har stått själv i någon sekund utan stöd. Han jagar runt på katterna här, det tycker han är jätteroligt! Han tycker också om att leka tittut! Och han älskar att bli kliad på ryggen. Då riktigt ryser han. Lik mor sin! Haha ;) Han kryper i riktig racerfart nu. Sen vill han smaka på allt som vi äter. Allt! Han sover mycket längre nätter, inatt sov han mellan ca 21-07. Tänk er min lycka då han tidigare har vaknat varje timma för att tutta. Ja, amningen ja. Jag ammar fortfarande. Det är det bästa Loke vet! Idag har han dock bara ammat på morgonen. Det gillar inte mina bröst, de rinner så fort Loke gråter. Haha!
 
Funderar över min motion. Vill utöka mitt aktivitetsschema. Utöver löpningen blir det nog en danskurs i höst, bugg. Sen spinning på gymmet. Fast borde nog fokusera lite på överkroppen, kanske lite gymmande. Fast bygga muskler är nog inte riktigt min grej, så tråkigt att lyfta vikter och sitta i maskiner? Kom i mina byxor från gymnasiet häromdagen. Vilken lycka!! Väger 6 kg mindre nu än jag gjorde när jag blev gravid med Loke. Galet ju!! Har inte märkt så mycket av viktminskningen, för det har gått så sakta. Men jag ser skillnad på foton, och i kläder.

Ensam

Känner mig ensam, otillräcklig. Jag har inga vänner? Jag menar riktiga vänner som umgås med en, som ringer för att fråga hur man mår. Riktiga vänner som bryr sig och inte väljer att umgås bara när andra är upptagna. Jag får dåligt samvete för att jag inte hör av mig till mina vänner, men de hör ju inte heller av sig.

Saknar min enda riktiga vän, men allt är förstört.

Woho

GILLAR vädret idag! Tog en 20 min lång intervallrunda tidigare. Nu blir det nog bubbelbad och fixa naglarna. Funderar på att måla dem blå igen. Har lyckats spara ut mina naglar för första ggn på flera år ju! =)

Puss!


Motion&mat

Valde att skapa en ny blogg för min träning och kost, så vill ni följa den bloggen hittar ni den på adressen http://minutmanings.blogg.se

Blir kanske för mycket snack om det här annars.


Sötkulting

Calle är min lille sötkulting! <3


:-)

Har skrivit ner mina utmaningar som jag ska klara innan nyår:

- 5 km på 12 veckor (men vi planerar att springa tjejmilen och isåfall blir det 10 km på 11 veckor, herregud!?)

- Gå ner 5 kg på 10 veckor

- Klara plankan i 2 min

Heja heja vad jag är peppad! Ut i spåret imorgon alltså! Har laddat ner runkeeper. Kommer bli väldigt mycket bloggande om kost&träning i fortsättningen.

 


Nedräkning

Snart, snart är det måndag vilket innebär NY VECKA NYA TAG! Jag påbörjar löpschema imorgon, PEPP! :-) och skavsårsplåstrena ligger redo och väntar!


Kotten!

Jag har inte många vänner, och speciellt inte i Habo! Har ju träffat en underbart go tjej, Kotten, som är jättekul och snäll! Och har barn!

Om du läser detta så ska du veta att jag inte har glömt dig! Har bara haft så mycket att göra! Men nu efter festen imorgon hoppas jag att det lugnar ner sig och att vi kan hitta på något.

Kraaam <3


Fredag

Fredag och såå mycket att göra! Och ikväll är det fotboll. Hatar att jag på senare år har blivit så känslig för stress. Visste typ inte vad stress var för 5 år sen.

Loke är en liten hoppetossa! Inatt sov han på min arm flera timmar, vaknade 8.30. Lyx!! Men jag drömde mardrömmar hela natten. Buuu!!


Trött

Är så galet trött jämt, idag sov jag närmare 4 timmar på dagen. Fy det gillar jag inte, hela dagen blir ju förstörd. Har dessutom en huvudvärk som heter duga!

Vi har massor att göra nu i dagarna, så nu säger jag godnatt! Puss


Löparschema

Tänkte följa ett schema de kommande 10 veckorna! Har egentligen vilodag imorgon men känner mig sugen på att få börja sätta igång!!

Vecka 1:

Pass 1: 20 min löpning. Varva 2 min jogg med 2 min rask gång

Pass 2: 20 min löpning. Varva 3 min jogg med 2 min rask gång

Pass 3: 20 min löpning. Varva 4 min jogg med 2 min rask gång.



Löpning

Löpning är faktiskt en konst, det tar ett par ggr innan man får in rätt löpteknik. Nu känns det rätt bra med tekniken. Mitt stora problem är att jag inte tror på mig själv, jag lägger av så fort det blir lite jobbigt. Att löpa ÄR jobbigt. Måste lära mig att pusha på mig själv trots att benen känns som gelé eller att vägen känns lång.

Löpning är livet! Och en alldeles gratis sport, ja förutom skor då.


13:e juni

Idag firar jag och Calle 4 år! Idag för 4 år sedan tog jag studenten och vi blev officiellt ett par! ;-)


Tjoho

Har en bebis på bröstet, mys!

Vi sov över hos Calles föräldrar inatt! Sen idag storhandlade vi. Nu är vi hemma och jag är så trött!


How can anyone be so lonely?

-


Måndag!

Idaaag spelar Sverige! Gött!

Vi skulle egentligen åka och handla inför lördagen idag, men det blir imorgon. Längtar så tills på lördag att få träffa hela familjen! :-) vi blir ca 40 pers!! Dags att börja baka... ;-)

Loke sket ner hela sig innan! Men efter ett bad är han ren och luktar gott igen! Min älskling!!! <3


Min gosklimp

Tar upp halva sängen.. :-)


Söndag

Mysig söndag som vi lyxar till med thaimat och fotboll. Spanien - Italien.. Hejar på Italien denna match.


Löpning

Bra runda idag, joggar allt längre sträckor! Avslutade på utegymmet och lite stretching.

Nu är det fotboll på tv, Danmark leder så det är faktiskt en spännande match! Sverige spelar först på måndag.

Ha det!


Fredag

Idag har vi köpt kläder till mig och Loke som vi ska ha på namngivningsfesten nästa helg.

Annars har dagen varit stillsam. Har precis tagit ett bad med ansiktsmask och hårinpackning (med ingredienser ur kylen).


Nya löparskor

Älskar dem... :D tog en runda innan, skönt att springa utan att få ont i knäna :-)


Badkille

Mammas hjärta :-)


Lycklig

Jag är så lyckligt lottad i livet!


Nationaldagen!

Fr.om igår kl 16 har Calle semester! Gud så skönt att ha honom hemma i 4 veckor!

Igår hade vi myskväll med taco och snacks, mums!

Idag hade jag tänkt att köpa nya skor inför min löparrunda, men typiskt nog är team sportia stängt, inte helt oväntat dock. Får dra dit imorgon istället! :-)


Blå naglar och söt bebis

Loke!!!!!!! Mamma älskar dig mest!! <3


Lokes tänder (tand!)

Loke har fått en tand och snuvan är mycket bättre, och feber har han inte. Så var nog tandens fel ändå?

Joggade idag igen, fick skitont i knät! Nu är det jag som köper ett par löparskor när skattepengarna kommer, för jag tänker INTE sluta med löpning för en sån sak!!! Älskar löpning!!


Den finaste som finns

Jag älskar dig högt, mitt hjärta!


Trött!!

Är helt seriöst tröttast i världen idag!!


Joggat

Idag gick det bra, pressade mig själv och klarade mer än jag trodde! Gud vad jag älskar att jogga!! Springer inte ens längre för att jag vill gå ner i vikt, utan för att det är KUL! Man måste nog tycka löpning är roligt om man ska fortsätta med det.


Lycka

Lyckan över att ha dig min älskling


-

Now you're just somebody that I used to know

05.32

05.32

Ligger inklämd mellan Calle och Loke, jisses!


Quote

"Friendship is like a glass ornament, once it is broken it can rarely be put back together exactly the same way"


Jävla väder

Regn hela jäkla veckan. Jag som vill ut och jogga ikväll! Joggade igår kväll och gynnade lite på utegymmet. Sitter och gör en armövning när jag plötsligt hör "brööööl!" och alla fåglar började skrika, precis bakom mig! Jag for upp som ett skott, EN ÄLG!!! Blev livrädd och skyndade mig hem, ha ha!!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu