Tisdag

Vi har en ny regel här i hemmet, att äta enbart godis och snacks på lördagar. Det är tisdag och jag är redan sjukt sugen! Vilket sockerberoende man har alltså..
Idag ska vi hem till Calles föräldrar, kul! Just nu håller jag på att plocka lite, tar en liten bloggpaus nu dock. Loke går runt i sin gåstol.
Kram Jennie

Lördag!

Idag gungade Loke för första gången! Eller ja, han satt i mitt knä för babygungan som fanns i lekparken hade inget bra ryggstöd alls. Det blev ingen lång stund i lekparken, för det blåste så kallt. Men jag gillar att snön är borta, för jag saknar verkligen våren.
Calle var på hockey idag så jag och Loke stannade hemma. Sov lite, sen lekte Loke på golvet och gick runt i sin gåstol. Han har äntligen förstått hur man tar sig framåt, haha!
Lägenheten behöver en seriös omgång av städning, vi har massor som ska till tippen som tar massa plats i lägenheten. Ibland känns det som om vi fortfarande är nyinflyttade, suck och blä! Ikväll har jag och Calle kollat på Mello, fast jag kan inte påstå att det är min typ av underhållning. De flesta låtarna är riktigt dåliga. Fast till min förvåning gillade jag Dannys låt. Hmm.
Natti natti kram Jennie

Fredag!

Vi har ett rum här hemma som har använts som förråd, eller mer snarlikt ett soprum. Igår fick vi den briljanta iden att klockan 20 på kvällen börja rensa ur och slänga ner i källaren. Synd bara att det krockade med Calles fotboll på tv så vi var inte klara förrän vid 23 på kvällen. Vi flyttade in vår säng i rummet så nu kommer Loke få ta det stora rummet.
Jag och Loke ligger fortfarande i sängen, riktigt så man skäms! Ja, hur Loke sover tänker jag inte lägga mig i, men jag borde ha stigit upp för flera timmar sen, kanske när jag vaknade första gången? Livsfarligt att sova vidare!
Idag ska Calle till en kompis, så vi får se vad jag hittar på. Kanske går förbi 95:an och köper min sista pizza. (1:à mars börjar jag gymma/träna, 20 kg ska bort)

Designproblem

Min blogg har blivit helt misslyckad, jag undrar varför den har blivit så. Tills jag kommer fram till vad problemet är så får ni stå ut med hur den ser ut...
Trevlig torsdag på er!

Torsdag, soligt!

Jag blir alldeles lycklig i hela kroppen när det är sol ute! Hade tagit en promenad om det inte vore för att min syster kommer när som helst.
Loke ligger mer och mer på golvet, skönt, för då hinner man göra lite annat också, än att bara vara en mjölkko. T.ex blogga! Jag har inte alltid så mycket att skriva om bara.
Nu ska jag gå och sätta mig och kolla på Loke, så man inte missar något framsteg!
Kram Jennie

Onsdag

Oj vad längesen jag skrev blogg här. 2010 närmare bestämt! Ska försöka uppdatera dagligen, synd bara att bloggappen buggar.
Idag har vi städat. Sen kom Calles föräldrar på fika. De hade med sig semlor! Mums! Nu ikväll gjorde jag Cake pops. Man krossar 1 Pkt ballerina kladdkaka och blandar med philadelphiaost. Sen rullar man små kulor som man låter stå kallt, för att sedan doppa dem i vit choklad. Mums!
Nu ska jag sova, mina pojkar sover redan.
Kram Jennie

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu